Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Daikin

Daikin Industries Ltd е създадена от г-н Акира Ямада в Осака, Япония през 1924г.. Тогава дейността на дружеството, била фокусирана върху производството на отоплителни съоражения, които се използват в самолетите. Днес повече от 25 000 служители по света развиват, произвеждат и търгуват с висококачествените климатични системи в обществено-административния, промишлен и битов сектор.

http://www.daikin.bg/

60
продукти

Mitsubischi Heavy Industries

Началото на Mitsubischi Heavy Industries (MHI) като компания е поставено преp далечната 1884 г. През тази година, Ятаро Ивасаки, основател на Mitsubishi, наема държавната корабостроителница Nagasaki Shipyard. Той я нарича Nagasaki Shipyard & Machinery Works.Компанията е преименувана през 1934 г. като Mitsu bishi Heavy Industries, Ltd. "Трите диаманта", символ на Mitsubishi Heavy Industries, Ltd, са възникнали от символа на знамето на кораба, праотец на компанията, който Тцукумо Шокай приема, когато е започнал морския бизнес. Този символ е променена версия на семейния герб на ЯтароИвасаки, основател на Mitsubishi.

http://www.mhiae.com/

41
продукти

Mitsubishi Electric

Историята на Mitsubishi Electric е историята за развитието на съвременна Япония. Компанията е основана през 1921г., когато Mitsubishi Shipbuilding Co. (в момента MHI LTD) създава Mitsubishi Electric Corporation със завода си в Кобе, Япония, за електрически мотори за презокеански плавателни средства.

https://www.mitsubishi-les.com/en/

45
продукти

Gree

„Gree Electric Appliances” Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година.

„Gree Electric Appliances” е най-големия в света производител на специализирани уреди за климатизация, интегриращи изследователска и развойна дейност, производство, маркетинг и обслужване.

https://gree-bulgaria.com

42
продукти

Fujitsu

Компанията FUJITSU е създадена през 1935 година в град Кавазаки – Япония за производството на телефонни и други комуникационни устройства. През 1984 год. компанията придобива значителен дял от акциите на GENERAL CORPORATION – лидер на японския пазар за битова техника, и се преименова във FUJITSU GENERAL LTD. След период на консолидация през 80 – те години FUJITSU GENERAL се превръща в един от най-големите производители на климатични инсталации и плазмени екрани.

http://www.fujitsu-general.com

18
продукти

Midea

Основана през 1968 год., MIDEA е известна като огромен конгломерат в производството на електродомакински уреди. Тя е една от най-големите компании, произвеждащи бяла техника за домакинството. В момента MIDEA държи най-голямата и пълна верига за производство на климатици, хладилници, микровълнови печки, малки домакински уреди и кухненски принадлежности в Китай. Съществена част от производството включва климатици за домашна употреба, климатици за търговски цели, перални машини, електрически печки, прахосмукачки, хладилници, автомати за вода и др.

https://www.midea.bg/bg/

0
продукти

Toshiba

Toshiba е световен лидер и пионер във високите технологии, производител и дистрибутор на разнообразни електронни и електрически продукти, използващи най-модерните технологии. Toshiba е основана през 1875 г. и понастоящем разполага с мрежа от над 740 фирми. Toshiba е първата компания, внедрила инверторната технология в климатични системи през 1981 г., и оттогава тя винаги е поддържала технологично предимство пред нейните конкуренти .

http://www.toshiba-aircon.bg/

20
продукти

Hitachi

Климатици Hitachi. Hitachi е добре позната в цял свят компания за производство на най-различни потребителски стоки, включително и климатици Hitachi. Японската корпорация се е специализирала във високите технологии и услуги. Климатици Hitachi са сред най-гъвкавите модели климатици на пазара, заради своето разнообразие от модели с мощности вариращи между 2 киловата и 1 мегават. Така компанията се надява климатици Hitachi да покрият всяко клиентско търсене, независимо дали става въпрос за битови нужди или за поддържане на подходящ микроклимат в огромни сгради с помощта на качествените климатици Hitachi.

http://www.hitachiaircon.com

0
продукти

Panasonic

От 1-ви Октомври 2008г. Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. се преименова на Panasonic Corporation, като отличителния символ на Стоковата борса в Ню Йорк се променя от MC на PC. Тази промяна ще се отрази също и в имената на някои от компаниите носещи името Matsushita или National. Наред с промяната в името на компанията, Panasonic променя и името на търговската марка от National на Panasonic в Япония.

http://www.aircon.panasonic.eu/BG_bg/

0
продукти

Sony

Добре дошли в света на Sony: музика, филми, телевизия, игри и електроника. Основана в Токио през 1946 , Sony е плод на въображението на двама мъже. Инженерът Масару Ибука и физикът Акио Морита инвестират равностойността на 190 хиляди йени да започнат една компания само с 20 служители. Останалото е история!)

https://www.sony.bg/

0
продукти

Samsung

Представете си какво може Samsung да направи за вас! Ще откриете продуктова и допълнителна информация за телевизори, мобилни телефони, видео и аудио, компютри и свързани продукти, разнообразна домашна електроника, компоненти, и разбира се информация за Samsung.

http://www.samsung.com/

14
продукти

LG

LG Electronics, Inc.(LG) е световен лидер и новатор в технологиите в сферата на потребителската електроника, мобилните комуникации и домашните уреди, като разполага с над 84 000 служители, работещи на 112 работни места, включително 81 клона в света.

http://www.lg.com/bg

1
продукти

Philips

Royal Philips Electronics е холандска компания , един от най-големите производители на електроника в света и номер едно в Европа.

http://www.philips.bg/index.page

1
продукти

AEG

„AEG“ (Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft - Обща електрическа компания“) е бивша компания от Германия, специализирана в областта на електроенергетиката, електросъоръженията, машиностроенето, а също и на стоките за дома. След повече от 113-годишна славна история на предприятието, фирмата AEG е заличена от търговския регистър през 1996 г. Търговската марка AEG обаче продължава да се използва от шведската машиностроителна корпорация Electrolux (за битова техника), а също от китайската група компании Techtronic Industries, произвеждаща електроинструменти.

https://www.aeg.bg/

3
продукти

Bosch

Бош Групата е водещ глобален доставчик на технологии и услуги. Компанията е създадена през 1886 в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като “Работилница за прецизна механика и електро инженерство”. Структурата на собствеността на Бош Групата гарантира нейната финансова независимост и свободата на предприемачеството. Това дава възможност на компанията да планира дългосрочно и да прави значителни инвестиции, с които да осигури бъдещето си.

http://www.bosch-home.bg/

63
продукти

Hotpoint Ariston

Ariston е вече Hotpoint Ariston: идеалната комбинация от международния потенциал на Hotpoint, водеща марка в Обединеното кралство, с традициите и наследството на Ariston. Марка, която перфектно съчетава история и бъдеще в една нова генерация продукти, които предлагат много повече от безупречно функциониране. Продуктите на Hotpoint Ariston са ергономични, безшумни, интуитивни и безопасни при употреба, гарантирайки оптимален комфорт за вас и за вашето семейство. Те предлагат интелигентни решения, с които ще почуствате по друг начин грижата за вашия дом. Те се отличават с елегантен и изтънчен дизайн, който ще придаде уникална индивидуалност на дома ви.

http://www.hotpoint.bg

8
продукти

Gorenje

Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни, уреди на Gorenje са в седемдесет страни по целия свят.

http://www.gorenje.bg/

65
продукти

Electrolux

Electrolux, един от световните лидери при домакинските уреди и уреди за професионална употреба, продава над 40 милиона продукта на клиенти в 150 страни всяка година.

http://www.electrolux.bg

8
продукти

Indesit

Indesit Company е втората по големина в Европа и петата в света компания за електродомакинска техника, със седалище във Фабриано, Италия. Произвежда и продава перални, съдомиялни, хладилници, фризери и електрически плотове. Indesit Company е лидер на пазара в Италия, Великобритания, Русия, Португалия, Румъния, България и Украйна и е водеща компания във Франция, Полша, Турция, Чехия, Унгария и Гърция. Основана е през 1975 г. от Виторио Мерлони.

http://www.indesit.bg

8
продукти

Teka

Тека е промишлена компания създадена преди 90 години. Бизнес областите й обхващат битово и професионално обзавеждане за кухня и баня, иноксови контейнери за съхранение, както и електроника. Тека Груп се нарежда сред водещите марки за мивки и уреди за вграждане, като разнообразната гама на производство позволява на потребителя пълно обзавеждане както на своята кухня, така и на своята баня.

http://www.teka.com/

36
продукти

Ariston Thermo

Аристон е световният експерт в подгряването на вода и уреди за отопление осигуряващи на хората по света решения с италиански дизайн, високо качество и ефективност. Благодарение на световната си експертиза и дълбоко разбиране нуждите на потребителя, Аристон е постоянно приветстван с доверие от милиони домакинства по света, вече повече от 50 години, в които продава своите продукти в над 150 страни по света.

http://www.ariston.com/bg

4
продукти

Елдом

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД е създадено през 1987 г. Днес дружеството е лидер на българския пазар в производство, търговия и сервизно обслужване на електрически и газови домакински уреди. Продуктовото потфолио на компанията включва: електрически бойлери, бойлери със серпентини, слънчеви системи и колектори, буферни съдове, готварски печки, плотове за вграждане и електрически тръбни нагреватели.

http://eldominvest.com/bg

13
продукти

ADAX

ADAX AS - дружество със 100% норвежки капитал ( холдинг OTTERLEI GROUP ), е основана през 1948 г. Основният бизнес на компанията е производство и продажба на електрически отоплителни системи. Днес компанията произвежда електрически конвектори за отопление на жилищни и търговски сгради под марката ADAX, GLAMOX Heating и Norel. Продуктите на ADAX AS напълно отговарят на европейския сертификат за качество CE. За всички свои продукти ADAX AS осигурява единна гаранция - 7 години.

http://www.adax.no/

74
продукти

AIRELEC

AIRELEC е френска компания, специализирана в областта на електрическото отопление. Основана е през 1956 г. в Париж като малка работилница. През годните AIRELEC бързо се развива, като се насочва към разработка на отоплителни уреди с прецизен контрол на температурата. AIRELEC е представен в България от 1999 г. Продуктите AIRELEC са подкрепени със 7 години гаранция от производителя и широка верига сервизи в цяла България.

http://www.airelec.bg

23
продукти

Atlantic

Основана през 1968 в Ла Рош Сюр Йон (западния бряг на Франция), Атлантик Груп е водеща френска компания в областта на технологиите за контрол на климата. На българския пазар групата е позната най - вече с електрическите конвектори и бойлери.

http://www.bgrgroup.net

36
продукти

Beha

От 1917 г. BEHA е един от водещите доставчици на електрически домакински уреди и нагреватели за норвежките домове и предприятия.

Една дълбоко вкоренена философия за качество, характеризира развитието и продукцията на BEHA от самото създаване на марката. В днешните продукти BEHA са вградени над 100 години изследвания, разработки и опит.

https://beha.bg

3
продукти

HAMA

Hama GmbH & Co. KG е немска компания основана през 1923 г. в Дрезден (Германия) от немския фотограф Мартин Ханке. Създадената компания Hamaphot произвежда оборудване за лаборатории и фото аксесоари. Основателят на корпорацията е само на 18 години. През 1993 г. името е променено на Hama GmbH & Co KG. Hama сега произвежда компоненти за компютри и текомуникационно оборудване, контейнери за съхранение, CD.

http://www.hama.com/

7
продукти
0
продукти

Харесайте ни

 

Най-продавани продукти

Real Time Web Analytics